Over mij

Laureline Soubry


Opgeleid als kunsthistoricus aan de UGent ben ik professioneel actief als beleidsmedewerker kunst in opdracht in de (semi-)publieke ruimte. Daarnaast schrijf ik als zelfstandige in bijberoep regelmatig teksten voor kunstenaars of kunstenfestivals, geef ik lezingen of word ik gevraagd als coördinator voor kleine en grotere kunstprojecten. Meer info vind je op mijn LinkedIn.

Deze blog is mijn persoonlijke uitlaatklep voor alles wat me verwondert, in de kunst, natuur of onderweg. Ik duik graag in geschiedenisboeken of ga online op zoek naar mogelijke antwoorden op talloze vragen die ik me elke dag stel. Soms verdwaal ik in woordenboeken, encyclopediën of bij het oneindig inzoomen op eeuwenoude meesterwerken. Als er tijdens die ontdekkingstochten een artikel bij me opborrelt, dan lees je het hier.

Neem contact op

Heb je interesse in een samenwerking?
Wil je praten over kunst, stedelijke fenomenen, rarititeiten in de natuur of andere kleine en grote wonders? Aarzel dan niet om contact op te nemen.

agenda

Communitydag – 11 mei 2023
Organisatie van de communitydag van Werktank vzw: presentaties van verschillende kunstenaars voor nationale en internationale curatoren.

CODE 2023
Projectmedewerker vanuit Werktank vzw voor de Belgische deelnemers aan CODE 2023, een internationaal project rond digitaal zeggenschap.

%d bloggers liken dit: